Velkommen Til Danmark Dejligst 2017

Velkommen Til Danmark Dejligst 2017
Opslået på:Wednesday May 17
Så skal vi til det igen. Den danske festivalsommer venter forude,
og det er tid til at finde picnickurve og klipklapper frem og nyde
hinanden og de lange, lyse nætter.

Så skal vi til det igen. Den danske festivalsommer venter forude, og det er tid til at finde picnickurve og klipklapper frem og nyde hinanden og de lange, lyse nætter. Danmark Dejligst skyder sæ-sonen i gang på Nykøbing Falsters Middelaldercenter 27. maj, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Danmark Dejligst kan i år fejre 6-års jubilæum. Det er måske ikke såmeget, hvis man sammenligner med navne som Roskilde Festival og Grøn Koncert, men vi har ikke spildt tiden. Siden begyndelsen for 6 år

siden har vi hvert år fordoblet vores publikumstal, og i 2017 regner vimed at byde 180.000 danskere velkommen til Danmarks dejligste Vores koncept er simp

Vores koncept er simpelt. Vi Vi samler alt det bedste fra samler alt det bedste fra de dan-de danske byer og serverer ske byer og serverer det for dig det for dig helt gratis.

helt gratis. Det kan vi, fordi festivalen er bygget af frivillige ildsjæle og musikere som gave til det danske folk. Det er lysten til at være og arbejde sammen, der giver gnisten til festen, og det kan mærkes.

Ikke to Danmark Dejligst-fester er ens. Men vi garanterer, at du altid finder det bedste, fra lokale mikroproducenter, madboder og bryghuse til konkurrencer, børneunderholdning og musik. Overskuddet går til kommunens foreninger. Vi har hverken hegn, vagter, VIP-område eller medieby, og vi har slet ikke artister med solbriller på. Til gengæld har vi bygget landets største og mindste scene til folkekære og glædesskaben-de, dansksyngende stjerner og spillemænd, der har lyst at feste sammen med publikum. Nede på jorden og oppe i ølvognen.

Vi mener det virkelig, når vi siger: “Danmark Dejligst”. Vi holder festen de skønneste steder i Danmark, ofte på græsplæner med udsigt til bælt og sø. Eller på et lånt slot i dagens anledning. Sådan slipper vi for stor-skærme og lysshow – vi synes, Danmark er smuk nok i sig selv.

Jeg håber, Danmark Dejligst vil give dig lyst til at være med i fælles-skabet. Vi vil gerne se høstfesterne, rejsegilderne, andels- og forenings-danmark rejse sig. Livet handler ikke om ting og penge, men mere om

at være sammen. Tag dig selv, din kæreste, din gamle mor og dine børn med og se, hvad vi har bygget til jer.

Vi ses derude!

Rasmus Nøhr